Glavna uprava Hanbana (Confucius Institute) Univerzitet u Beogradu Univerzitet u Pekingu

Predavanje u Narodnoj biblioteci ,,Stevan Sremac“ u Nišu – Šta sve može kineska medicina

 

Institut Konfucije u Beogradu i Narodna biblioteka ,,Stevan Sremac“ u Nišu Vas pozivaju na predavanje pod nazivom ,,Šta sve može kineska medicina“. Predavanje će biti održano u sredu, 16. oktobra, sa početkom u 18 časova. Predavanje će držati Filip Manja, lekar kineske medicine.

Predavanje je orijentisano ka predstavljanju osnovnih terapeutskih metoda (akupunkture, biljne medicine, tuina masaže, itd.), ali i konkretnih efekata tradicionalne kineske medicine u svom punom potencijalu. Filip će predstaviti neke od najvećih praktičara iz sveta kineske medicine i prikazati snimke iz njihove kliničke prakse. Ovo iz našeg ugla deluje kao naučna fantastika – je čest komentar publike tokom Filipovih predavanja. On će sa nama podeliti ono najbolje iz kineske medicinske prakse u Kini i na Zapadu.

Kvalitetna praksa kineske medicine može mnogo. Upravo zbog toga, nema razloga, ni izgovora da se ona ne praktikuje u svom punom potencijalu. Filip često ističe da je pravo svakog čoveka da bude upoznat sa time koliko ona zaista može i da mi svi za sebe moramo zahtevati najbolje moguće rezultate tretmana kineskom medicinom.

Ulaz je slobodan. Dobro došli! 


 

HSK / HSKK
 
Institut Konfucije u Beogradu i ove godine organizuje ispit svih nivoa HSK i HSKK. Ispit je u nedelju, 1. decembra 2019. Prijava se zatvara 5. novembra 2019.
U 2020. godini Institut Konfucije u Beogradu organizovaće polaganje ispita HSK u maju i decembru.
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 

Prijavite se za newsletter ______________________________

Kineski jezik i kultura ______________________________