Glavna uprava Hanbana (Confucius Institute) Univerzitet u Beogradu Univerzitet u Pekingu

Predavanje u Narodnoj biblioteci ,,Stevan Sremac“ u Nišu – Šta sve može kineska medicina

 

Institut Konfucije u Beogradu i Narodna biblioteka ,,Stevan Sremac“ u Nišu Vas pozivaju na predavanje pod nazivom ,,Šta sve može kineska medicina“. Predavanje će biti održano u sredu, 16. oktobra, sa početkom u 18 časova. Predavanje će držati Filip Manja, lekar kineske medicine.

Predavanje je orijentisano ka predstavljanju osnovnih terapeutskih metoda (akupunkture, biljne medicine, tuina masaže, itd.), ali i konkretnih efekata tradicionalne kineske medicine u svom punom potencijalu. Filip će predstaviti neke od najvećih praktičara iz sveta kineske medicine i prikazati snimke iz njihove kliničke prakse. Ovo iz našeg ugla deluje kao naučna fantastika – je čest komentar publike tokom Filipovih predavanja. On će sa nama podeliti ono najbolje iz kineske medicinske prakse u Kini i na Zapadu.

Kvalitetna praksa kineske medicine može mnogo. Upravo zbog toga, nema razloga, ni izgovora da se ona ne praktikuje u svom punom potencijalu. Filip često ističe da je pravo svakog čoveka da bude upoznat sa time koliko ona zaista može i da mi svi za sebe moramo zahtevati najbolje moguće rezultate tretmana kineskom medicinom.

Ulaz je slobodan. Dobro došli! 


 
Moje reči je lako razumeti,
lako ih je ostvariti.
 
Na svetu nema onoga ko ih razume,
nema ko da ih ostvari.
 
Lao Ci

 

 
 
 
 

 
 

 
 

Prijavite se za newsletter ______________________________

Kineski jezik i kultura ______________________________