Glavna uprava Hanbana (Confucius Institute) Univerzitet u Beogradu Univerzitet u Pekingu

Predavanje u Biblioteci grada Beograda – Kako poslovati sa Kinom

Institut Konfucije u Beogradu i Biblioteka grada Beograda pozivaju Vas na predavanje pod nazivom Kako poslovati sa Kinom – moja priča. Predavanje će biti održano 30. maja u 19 časova u Biblioteci grada Beograda. Ulaz je slobodan. 

O predavaču: 

Zoran Bogdanović je od 1997. godine živeo i radio u NR Kini i vlasnik je kompanije Starlink Enterprise Limited  koja je tokom godina postala sinonim eksperta u trgovini, pružanju usluga i konsaltingu. Za predsednika Srpsko kineskog poslovnog kluba izabran  je 2014. godine, dok je u periodu od 2008. do 2012. bio delegat Skupštine dijaspore i Srba u regionu predstavljajući Kinu i ostale države Azije.

Kompanija čiji je vlasnik je registrovana u Hong Kongu sa predstavništvom u glavnom gradu Narodne Republike Kine, Pekingu. Počevši kao mala, porodična, trgovinska kompanija, Starlink  je jako brzo uspeo da izgradi čitavu jednu mrežu dobavljača i proizvodjača iz cele Kine, kako bi se izašlo u susret potrebama mnogih partnera iz čitavog sveta.

Posetivši preko 500 kompanija u Kini, Zoran je stekao iskustvo kako poslovati sa Kinom i kineskim kompanijama, te će svoju priču o poslovanju u Kini podeliti sa posetiocima predavanja.

Dobro došli!   
“学而不思则罔 ,思而不学则殆”

 
,,Učiti a ne misliti je iluzorno,
misliti a ne učiti je opasno."
 

孔子
Konfucije
 

 
 
 
 

 
 

 
 

Prijavite se za newsletter ______________________________

Kineski jezik i kultura ______________________________