Glavna uprava Hanbana (Confucius Institute) Univerzitet u Beogradu Univerzitet u Pekingu

Institut Konfucije u Beogradu Vas poziva na konkurs KINA U MOJIM OČIMA

 

Institut Konfucije u Beogradu (IK), povodom obeležavanja Dana Instituta Konfucije, sa zadovoljstvom poziva sve one koji gaje ljubav prema kineskoj kulturi i jeziku da se prijave na konkurs Kina u mojim očima. Zainteresovani mogu putem imejla direktno poslati svoj rad: likovne radove, fotografije, video zapise (ne duže od 5 minuta), eseje ili pesme (na srpskom ili kineskom jeziku) čiji sadržaj odgovara temi ovog konkursa.

 

Radove mogu poslati na adresu: institutkonfucije@fil.bg.ac.rs  sa naglaskom: za Konkurs Kina u mojim ocima”. Takođe u mejlu treba navesti puno ime i prezime, godine starosti i mesto boravka učesnika Konkursa.

 

IK će obezbediti nagrade za najbolje radove (I, II, III mesto). Prva nagrada je besplatna školarina za jedan kurs kineskog jezika u IK, a svi učesnici u Konkursu će dobiti prigodne poklone. Rok za slanje radova je 28. septembar. Rezultati Konkursa će biti objavljeni 1. oktobra 2020. godine.

 

  
Kancelarija Instituta Konfucije će, usled trenutne epidemiološke situacije, od 16. novembra pa do daljnjeg raditi skraćeno, ponedeljkom, sredom i četvrtkom od 9 do 14 č.

 
Za sva pitanja i dalje nam možete pisati na naš mejl, a sekretar Instituta će vam blagovremeno odgovoriti ili sa institutskog ili sa ličnog mejla.

 

 

 

 
 
 
 

 
 

 
 

Prijavite se za newsletter ______________________________

Kineski jezik i kultura ______________________________