Glavna uprava Hanbana (Confucius Institute) Univerzitet u Beogradu Univerzitet u Pekingu

Deseta ceremonija dodele diploma

 

Jubilarna deseta ceremonija dodele diploma polaznicima tečajeva kineskog jezika Instituta Konfucije održana je 23. jula 2011. godine u novo izgrađenoj ambasadi NR Kine u Beogradu. Tom prilikom ambasador NR Kine u Srbiji, njegova ekselencija Vei Đinghua, direktori Instituta Konfucije prof. dr Radosav Pušić i prof. dr Čen Judung svečano su uručili sertifikate polaznicima kurseva, istakli njihov trud i upornost u učenju kineskog jezika i zahvalili se predavačima i lektorima na iskazanom trudu i radu sa svojim polaznicima. Posebno su pohvaljeni đaci XIII beogradske gimnazije koji su prvi srednjoškolci kojima je omogućeno fakultativno učenje kineskog jezika u Institutu Konfucije.

Nakon dodele sertifikata, upriličen je umetnički program koji su izveli studenti kineskog jezika na Filološkom fakultetu, kao i osoblje kineske ambasade. Druženje je nastavljeno uz prijatnu atmosferu i prigodan koktel.

Untitled

Prva generacija đaka XIII beogradske gimnazije koja

je pohađala kineski jezik u IK-u

 

dodela diploma

 NJ.E. Vei Đinghua, ambasador NR Kine

dodeljuje sertifikate polaznicima


 

HSK / HSKK
 
Institut Konfucije u Beogradu i ove godine organizuje ispit svih nivoa HSK i HSKK. Ispit je u nedelju, 1. decembra 2019. Počnite na vreme da se spremate za ispit i pratite naše objave da biste znali kada počinje prijava...
U 2020. godini Institut Konfucije u beogradu organizovaće polaganje ispita HSK u maju i decembru.
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 

Prijavite se za newsletter ______________________________

Kineski jezik i kultura ______________________________