Glavna uprava Hanbana (Confucius Institute) Univerzitet u Beogradu Univerzitet u Pekingu

Predavanje u Biblioteci grada Beograda – Akupunktura: Istine i zablude

Institut Konfucije u Beogradu i Biblioteka grada Beograda Vas pozivaju na predavanje pod nazivom ,,Akupunktura: Istine i zablude“. Predavanje će držati Filip Manja, diplomirani lekar kineske medicine, a biće održano 25. marta 2019. godine u Biblioteci grada Beograda, sa početkom u 19 časova. Mnogi su čuli za akupunkturu. Poneki o njoj ponešto i znaju. U moru informacija u savremenom dobu, teško je prepoznati pouzdane informacije, naročito na teme koje su od nas daleko, u prostoru i vremenu.
Da li je akupunktura isto što i kineska medicina, šta se njome može lečiti, da li je moguće objasniti mehanizme njenog delovanja jezikom moderne medicine, da li je bolna, koliko akupunkturnih tačaka postoji na telu i koliko duboko se ubadaju iglice su neka od pitanja koja će nam 25. marta razjasniti Filip Manja, diplomirani lekar kineske medicine i diplomirani filolog kineskog jezika i književnosti.

Ulaz je slobodan. Dobro došli!


 

HSK / HSKK
 
Institut Konfucije u Beogradu i ove godine organizuje ispit svih nivoa HSK i HSKK. Ispit je u nedelju, 1. decembra 2019. Počnite na vreme da se spremate za ispit i pratite naše objave da biste znali kada počinje prijava...
U 2020. godini Institut Konfucije u beogradu organizovaće polaganje ispita HSK u maju i decembru.
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 

Prijavite se za newsletter ______________________________

Kineski jezik i kultura ______________________________